Wat is VortexHealing® Divine Energy Healing?

VortexHealing® om te ‘ontwaken’

Vortexhealing® is een manier van werken met ontwaakt Bewustzijn. Het houdt je als het ware een spiegel voor van je ware zelf, waardoor dat wat niet bij je hoort, dat wat je niet bent, loslaat. Dit ontwaakt Bewustzijn is Goddelijk bewustzijn, en zodoende spiegelt het de essentie van wat je bent. Voor zover het überhaupt bestaat zou je kunnen zeggen dat het jezelf worden het hoofddoel van het leven is. Iets exacter geformuleerd herkent het Goddelijke zichzelf in en door de vorm. Als persoon in deze wereld is het geen proces van meer jezelf worden, maar eerder van een jezelf zoals je dat kende te ontworden.

Wat betekent spiritueel ontwaken, voor jou, voor de wereld, voor je praktijk en manier van werken. Wat moet je ermee, wat kun je ermee? Om alle spirituele valkuilen te omzeilen: spiritueel ontwaakt zijn is niets anders dan jezelf zijn. Dat impliceert inderdaad dat je doorgaans niet jezelf bent , maar in patronen, rollen en maskers leeft. Het bijzondere aan VortexHealing is dat het studenten/therapeuten in de loop van de steeds verdiepende cursussen een steeds preciezere plattegrond verschaft, een plattegrond van hoe bewustzijn in elkaar zit, en hoe tot de vrijheid en vrede te komen die inherent is aan ontwaking. Het werkt als navigatie, en helpt je de weg te vinden door het oerwoud van je eigen persoonlijke patronen, gevoelens en gedachten.

VortexHealing® therapeuten gebruiken Goddelijke Energie & Bewustzijn
om mentaal-emotionele issues te transformeren,
en om alle aspecten van het energiesysteem van het lichaam te versterken,
inclusief het fysieke lichaam.

VortexHealing® Divine Energy Healing om te healen

Door het werken met ontwaakt bewustzijn is de afgelopen decennia kennis en inzicht vergaard over de complexiteit van het menselijk energiesysteem, bewustzijn en lichaam.  Die plattegrond helpt de therapeut om effectief healing-energie te sturen, naar alle aspecten en dimensies van een klacht. Of dit nu mentaal-emotioneel, fysiek of situationeel is. Met dit energiewerk kan worden opgeruimd, getransformeerd, schoongemaakt, bijgetankt, geharmoniseerd en opgelost.

Vaak gaat het ontwaken en healen hand in hand. Vaak gaat healing dieper en zijn de effecten sterker en langduriger als niet alleen lading wordt aangepakt met healing, maar als ook de identificaties ermee in het onderbewuste worden aangepakt door ze te ontwaken en op te lossen.

Het loslaten van lagen van ego wordt ook wel ‘ontwaken’ genoemd.
Dit is een groeiproces geleid door de Goddelijke Bron van de VortexHealing® ‘lineage’.

Mocht VortexHealing® je prikkelen, bijvoorbeeld voor de mogelijkheden van zelf-healing of spiritueel ontwaken, kijk dan ook op de internationale site. Na de 5-daagse Foundational training kan je zelf met VortexHealing® werken. Voor het volledige, Engelstalig overzicht van de agenda voor de diverse trainingen van VortexHealing® klik je hieronder op de knop.

® “VortexHealing” is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit www.vortexhealing.org

® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2024 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Ga naar de inhoud