Als therapeut op de website staan

of liever kosteloos als Vortexer registreren?

Waarom aanmelden?

Registratie is mogelijk voor alle VortexHealers. Dat wil dus zeggen: iedereen die minstens de ‘Foundational’-training heeft gevolgd en afgerond. Wanneer je je aanmeldt, dan heb je de keuze uit een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Bij een gratis account sta je niet in de lijst met behandelaars op de website. Kies je voor een betaald lidmaatschap in de vorm van een jaarbijdrage, dan ben je vindbaar in de lijst met behandelaars en kun je gratis deelnemen aan periodieke healings met en door VortexHealers.

Gevonden worden via de VortexNederland website

Als VortexHealer kun je je op deze website profileren. VortexNederland blijkt een uitstekend platform te zijn. Veel mensen vinden hun weg naar een therapeut die VortexHealing® gebruikt via de hier aangeboden informatie.

De onkostenvergoeding voor het deelnemen aan dit platform, inclusief een zelf te onderhouden eigen profiel-pagina, bedraagt €27,- inclusief BTW per jaar voor een Eco-abonnement. Voor ieder Eco-abonnement laat Vortex Nederland een boom planten.

Je hebt bij het registreren de keuze uit een bijdrage voor 1 jaar en voor 5 jaar. Bij beide opties geldt dat voor iedere gedoneerde 5 euro een boom wordt geplant. Voor het verlopen van de jaarbijdrage ontvang je een mail met daarin de vraag of je de jaarbijdrage wil verlengen. Je kunt ook kiezen voor een gratis account, zonder de voordelen van een betaald account. Hierover lees je hieronder meer. Na betaling ontvang je van ons automatisch een factuur voor je administratie.

Hoe werkt het registreren?

Dit is voor gratis aanmelden en betaald registreren hetzelfde. Stuur een email naar registratie@vortexnederland.nl, je hoeft daarin niets in te vullen. Als je e-mailprogramma niet automatisch opent, plak je dit adres in je mailprogramma. Je krijgt direct als antwoord een geautomatiseerde e-mail met verdere instructies voor de aanmeldprocedure. Na aanmelding word je toegevoegd aan de ledenlijst, of [als bij aanmelding als betalend therapeut-lid] aan de ‘Lijst Behandelaars‘.

Let op: Betaald lidmaatschap is voor beoefenaars van VortexHealing van 18 jaar en ouder, woonachtig in Nederland of België, of van de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Gratis lidmaatschap is voor beoefenaars van VortexHealing van alle leeftijden, mits woonachtig in Nederland of België, of van de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Vortex Nederland & België werkt samen met ‘Trees for All’.

Voor elk jaar dat je lidmaatschap betaald hebt, krijgt ‘Trees for All’ een donatie, en de opdracht om een extra boom te planten.

® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2024 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Ga naar de inhoud