Ervaringen van cliënten

De ervaringen van studenten en cliënten geven een beeld van de mogelijkheden van VortexHealing. Hieronder een bloemlezing. De lezer is van harte uitgenodigd zijn of haar ervaringen en verhalen toe te sturen per email.

Weer echt in contact met mezelf:
“Ik haal al een aantal jaren healingen bij [.., VortexHealer] en ik wil graag delen wat deze healingen voor mij betekenen. Ik ben een gevoelig mens en soms kunnen gevoelens sterk met mij de op de loop gaan. Het betekent dat ik dan geleefd word door mijn gevoelens en niet meer vanuit mijn eigen essentie leef. In feite zou je kunnen zeggen dat dan al mijn egostemmen overheersen en ik niet meer weet wat er echt aan de hand is.
Vortexhealingen zorgen er bij mij voor dat ik weer echt in contact kom met mezelf, mijn essentie, mijn levenspad en dat wat ik te doen heb hier in dit leven. Het zorgt ervoor dat ik weer een helder beeld krijg en steeds meer contact krijg met mijn kracht. Na zo’n healing zit ik weer helemaal in mijn eigen energie en kracht. Het is een goddelijke energie die zo met onvoorwaardelijke liefde verbonden en dat maakt het zo krachtig.
In feite zie ik zo de toegevoegde waarde van deze healingen dat ik zelf ook ben begonnen om de opleidingen te volgen en steeds vaker healingen geef. Ik ben dankbaar dat vortexhealing op mijn pad gekomen is.”

Een uitbehandelde bijholte-ontsteking:
“Nadat de KNO arts met mij uitbehandeld was (kaakspoeling, antibiotica, neusspray etc) en de klachten van de bijholte ontsteking niet weg waren, ben ik op aanraden van mijn schoonzus naar [.., VortexHealer] gegaan.
Hij is toen begonnen met de vortex behandelingen. Tijdens deze behandelingen lag ik op mijn rug op een behandeltafel. De behandelaar ging dan achter mij zitten en legde zijn wijsvingers tegen mijn schouders. De behandelingen duurden 2 uur. In het begin 1x per week en later soms ook 2x per week. Uiteindelijk ben ik bijna helemaal van de ontsteking af gekomen. Ik ga binnen kort nog een keer voor een behandeling en hoop dat ik er dan helemaal vanaf ben.”

Schuldgevoel:
“Ik moest vannacht naar de wc en opeens realiseerde ik me dat ik me niet meer schuldig voelde. Wat een enorme opluchting”

Ik ben aan het veranderen:
“Ik voelde heel langzaam dat ik me meer open kon stellen, dat mijn hart mee ging spreken en dat er veranderingen in mezelf plaats vonden, die ik zelf niet snapte, maar waarvan ik voelde dat et goed was. Ik ben nu zo ver dat ik minder last heb van mijn zieke organen, want die wilden mij natuurlijk ook veel vertellen, ik ben aan het veranderen en daardoor ook mijn man en mijn gezin.”

® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2024 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Ga naar de inhoud