Contactgegevens

Voor informatie over cursussen VortexHealing in Nederland:

Emailen kan naar de organisator, Patrick Meijers, op info@vortexnederland.nl

Voor informatie over healings VortexHealing in Nederland of België:

Kies een aangesloten therapeut, en raadpleeg de contactgegevens van die therapeut. De lijst met therapeuten vindt u op de pagina Lijst met behandelaars.

VortexNederland is niet verantwoordelijk voor achterhaalde of onjuiste informatie verschaft door de betreffende therapeuten.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Mocht VortexHealing® je prikkelen, bijvoorbeeld voor de mogelijkheden van zelf-healing of spiritueel ontwaken, kijk dan ook op de internationale site. Na de 5-daagse Foundational training kan je zelf met VortexHealing® werken. Voor het volledige, Engelstalig overzicht van de agenda voor de diverse trainingen van VortexHealing® klik je hieronder op de knop.

® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2024 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Ga naar de inhoud