Healing door collega’s: Merlin’s Love

Voor wie: VortexHealing studenten, niveau Foundational & hoger

Kosteloos voor Vortex-studenten, betalend lid van VortexNederland.
Kosten voor leden met een gratis account: €10,- voor de healing. Hierbij inbegrepen is de donatie van één boom.

Deze healing is 100% Merlin’s Love. Op ieder niveau van VortexHealing is het mogelijk om de energie van Liefde te channelen. Op hogere niveau’s kun je ook het bewustzijn van Liefde channelen. Deze sessie is afgezien van uiteraard een warm-up en een integratie een channeling van Merlin’s Liefde van begin tot eind. Het is eigenlijk een healing met een protocol, dat bestaat uit slechts één stap. Liefde transformeert, en het zal je misschien verbazen hoe mooi dat is.

Tijdens deze sessie ben jijzelf de ontvanger. Je channelt dus niet. Eventueel mediteer je, maar dan bij voorkeur met een Merlin mantra, in je lijf en in je hart.

The event is finished.

Datum

07 oktober 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Patrick Meijers
Telefoon
0681949313
Email
patrick@therapiestudiomeijers.nl
Website
https://therapiestudiomeijers.nl
Reserveer deze healing

Trainer/Healer

  • Patrick Meijers
    Patrick Meijers
    Awareness Facilitator

    Patrick is in Nederland een VortexHealer van het eerste uur. Hij werkt fulltime als Vortexhealer in zijn praktijk Therapiestudio Meijers, in Zutphen, Amsterdam, Delft, Utrecht en Venlo. Ongeveer 30% van zijn sessies is online, voor cliënten in alle werelddelen. In sessies staat hij versteld van Merlin’s Liefde, Intelligentie en Magie. Hij voelt zich gezegend dat hij daar een deel van mag uitmaken.

® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2024 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Ga naar de inhoud