Praktijknaam: Sassense

Behandelaar: Saskia Bakker

Adresgegevens:
Valkenhoeve 6
3831 TW Leusden
Telefoon: 0611123943
E-mail: saskiabakker@sassense.nl
Website: Naar de website

Je loopt (wéér) tegen issues aan en je weet dat je ze niet ‘effe’ kan fiksen door ‘gewoon’ anders te gaan denken of anders te doen. Dat heb je namelijk al geprobeerd. Je bent geïnteresseerd in bewustwording en in spiritualiteit en dan wel graag met beide voeten in de klei. Bij Sassense kijken we samen wat er nodig is voor jou om (weer) te voelen dat jij je leven leeft i.p.v. dat je geleefd wordt. Dat je de regie over je eigen energie (her)pakt, zodat je je weer ontspannen, vrij en energiek voelt. Naast healingen is het mogelijk om andere tools in te zetten, zoals lichaamswerk (massagetherapie) en (coachings)gesprekken met praktische, inzicht-gevende oefeningen.

In een gratis inspiratiesessie kun je proeven of Vortex iets voor jou is en of we een klik hebben. Aanvragen kan via mijn website. Ook kun je op mijn website o.a. gratis een driedaagse videotraining aanvragen 'uit je hoofd, in je lijf'. Of mijn e-book downloaden met eenvoudig toepasbare tips om direct een start te maken om jouw dagdagelijkse leven te vergemakkelijken. Ook deze is gratis.

Ik ben ‘Vortexer’ sinds 2006 en volg nog steeds jaarlijks meerdere trainingen. Naast healer ben ik massagetherapeut en lifecoach. Ik heb een hr-achtergrond. Sassense bestaat sinds 2010.

Vergoeding en tarieven

Vortex level: Manifesting Intention
Tarief sessie: € 150
Duur sessie: 90
Uren per week: fulltime
Vergoeding zorgverzekeraar: Nee
Online sessies: Zowel online als ook reguliere sessies
® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2022 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Skip to content