Praktijknaam: VortexHealing Eindhoven

Behandelaar: Santo van der Does

Adresgegevens:
Romuluslaan 15
5631 JT Eindhoven
Telefoon: +31402434393
E-mail: santo@tiscali.nl
Website: Naar de website

Bij VortexHealing worden verschillende lagen en energiesystemen van het lichaam geheeld, zoals het fysieke lichaam, het emotionele, het mentale- en het karmische lichaam, de chakra’s en de meridianen. Ook kan er gefocussed worden op specifieke klachten, zowel fysieke als psychosomatische of emotionele klachten en relationele problemen etc. VortexHealing is een holistische geneeswijze, het behandelt de heelheid van het lichaam en zijn omgeving. Vortexhealing werkt in de diepte omdat de oorzaak van de klacht laag voor laag op alle niveau's wordt aangepakt. Het gaat naar plaatsen die geblokkeerd zijn, en heft deze blokkades op waardoor de klachten verminderen of verdwijnen. Het zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam. Het verhoogt de vitaliteit van het lichaam en versterkt het immuunsysteem.

In het algemeen ervaren mensen na een vortexbehandeling een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust, en het kan inzicht geven in de bestaande situatie. Ook kunnen er emoties naar boven komen die vragen om verwerkt te worden, dit duurt dan meestal maar even. Er bewust naar kijken en het voelen is in dat geval meestal voldoende.

Een Vortex healing kan ook op afstand gedaan worden. Hierbij spreek ik een tijd met u af waarop ik de behandeling ga doen. Hierbij wordt er vooraf en achteraf contact met u opgenomen. Het beste is om tijdens deze behandeling rustig te zitten of te liggen en u daarvoor open te stellen.

Vergoeding en tarieven

Vortex level: U-AP
Tarief sessie: € 50
Duur sessie: 90
Uren per week: 24
Vergoeding zorgverzekeraar: Nee
Online sessies: Zowel online als ook reguliere sessies
® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2022 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Skip to content