Praktijknaam: De Waterval

Behandelaar: Kim Jurgens

Adresgegevens:
zenegroen 11
7577AM Oldenzaal
Telefoon: 0623978087
E-mail: kimjurgens@dewaterval.com
Website: Naar de website

Hey Hallo Welkom op mijn site. Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in de Vortexhealing. Mijn naam is Kim en ik heb zelf veel baat gehad bij de Vortex-trainingen. Het is een mooie krachtige healings-Art. Hiermee ondersteun ik je graag met het proces waar in je zit. De vortexhealing brengt je terug naar de kern. Werkt diep door op emotioneel fysiek en mentaal niveau, Voor alle informatie verwijs ik je graag naar mijn website Ik geef reguliere sessies en online sessies en afhankelijk van je aanvullende pakket en zorgverzekeraar word ik vergoed.

Naaste de Vortexhealing ben ik ook Psychodynamisch therapeut. Mijn specialisatie is Running en Yoga therapie. De inhoud van deze therapie is oa: Systemisch-werk, Regressie, hypnose, innerlijkkind-werk. NLP, communicatie, relatie therapie, mindfulness en nog veel meer. Dit kan allemaal in combinatie met hardlopen, yoga & wandelen Uiteraard ook gecombineerd met Vortexhealing. Ook met de psychodynamische therapie kan ik goed online een sessie geven. Sommige technieken lenen zich daar goed voor.

Voel je welkom en chroom niet om een vraag stellen. Voor mij is niets te gek. In mijn vorige carrière heb ik 20 jaar lang met moeilijk opvoedbare kinderen en systemen gewerkt. Ik ben daar van alles tegengekomen. Dus niets iets me te gek. Mocht je op welke manier dan ook informatie willen, of ondersteuning nodig hebben biedt ik je graag met al mijn kennis en vaardigheden de hulp die nodig is.

Vergoeding en tarieven

Vortex level: Manifesting Intention
Tarief sessie: € 90,- per uur
Duur sessie: 60 min
Uren per week: 32
Vergoeding zorgverzekeraar: Ja
Online sessies: Zowel online als ook reguliere sessies
® "VortexHealing" is a registered service mark of the R.Weinman VH Trust. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing, visit the website www.vortexhealing.org
Copyright © 2004 - 2022 - VortexHealing Nederland & België. Design: Van de Sand Design - Privacyverklaring
Skip to content